Monday, February 6, 2012

Rawatan Islam Jarak Jauh (Hypertension/Diabetes/Sakit Jantung/Kanser/Dsbgnya)

Assalamualaikum  WBT kepada semua pengunjung laman web ini.


Terima kasih kerana sudi mengunjung ke laman web ini. Laman web ini dibina atas dasar menghulurkan bantuan kepada insan yang tidak lagi berupaya mendapatkan rawatan secara formal di hospital. Di sini saya ingin memperkenalkan Abang Adi iaitu orang yang akan menjalankan rawatan ini.


Ubat hospital sudah menjadi rutin harian, sehingga kadang-kadang ada insan yang kenyang ubat sahaja apabila dihidangkan ubat hospital sahaja.


Rawatan ini tidak memerlukan kepada pertemuan. Hanya perlu call melalui telefon sahaja.


Kaedah rawatan yang digunakan adalah menggunakan Bismillah, Selawat ke atas Rasulullah SAW dan Berdoa kepada Allah.

Apa sakit-sakit yang boleh dirawat?
  • hypertension
  • diabetis
  • stroke/lumpuh
  • kanser (even sampai tahap 4)
  • buah pinggang rosak
  • penagih dadah
  • sakit gout
  • sakit tenaga batin
  • saka
  • sakit dirasuk iblis/jin/setan
  • sakit misteri
  • dan apa-apa sakit...
Semua penyakit boleh disembuhkan dengan izin Allah, telah ramai yang telah berjaya Allah sembuhkan melalui doa dari Abang Adi.

Tiada sakit yang tidak boleh dirawat atas izin Allah Taala. Sesungguhnya Allah itu Maha Mengetahui. Tanpa memberitahu nama dan alamat dalam telefon pun Abg Adi boleh rawat kerana kesembuhan anda adalah dari doa yang diminta oleh Abg Adi kepada Allah. Betapa besarnya kuasa Allah yang tiada batasan menyembuhkan sakit anda.

Untuk pengetahuan anda, saya juga adalah bekas pesakit Abg Adi, dahulu doktor pakar dari Hospital KPJ mengesahkan saya sakit buah pinggang bocor akibat sakit darah tinggi dan kencing manis yang tidak terkawal cara pemakanan dan masa ubat. Dalam masa 1 bulan, Alhamdulillah saya kini sihat.

Tetapi rawatan ini
BUKAN untuk pesakit yang pernah mensihirkan orang lain. Tak kira la samada menggunakan perkhidmatan bomoh, ataupun sihir buat sendiri. Sebab sakit orang mcm ni takkan lega. Kalau berubat pun, lega sekejap, pastu sakit balik. Kalau nak berubat jugak, nak juga cuba, standby la utk pecah rahsia anda kepada orang yg anda sihirkan itu.

Hubungi Abang Adi di 012-4485680.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment